Tijd voor een nieuwe Hype: Ghost Recon Wildlands!

Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s nieuwe tripple A titel: Ghost Recon Wildlands verschijnt in de toekomst en er is gisteren een nieuwe trailer opgedoken waar we al een beetje meer van het terrein te zien krijgen. The Division in het wild? Hopelijk gaan we er snel achter komen!

De laatste keer dat we iets te zien hebben gekregen van Wildlands was op E3 2015. De reden voor de lange stilte is waarschijnlijk The Division geweest. Om Wildlands even stil te houden is misschien een wijze zet geweest om beide games aantrekkelijk te maken voor het publiek. De laatste gratis DLC van The Division is onlangs verschenen, tijd voor iets nieuws dus.

Van bergen, via zoutvlaktes, tot dichtbegroeide jungles: ieder verschillend ecosysteem zal beïnvloeden hoe jij jouw missie zal aanpakken. Vanuit de jungles kan jij je vijand perfect besluipen, terwijl je in de open ruimtes misschien liever je vijanden van ver af wilt uitschakelen.

Net zoals in The Division zullen weersomstandigheden niet alleen cosmetisch zijn, maar ook invloed hebben op jouw gameplay. Mist of hevige regen zal er voor zorgen dat je zichtveld wordt ingekort. Hierdoor zal je vijanden op verre afstanden minder goed kunnen spotten. Iedereen bekend met The Division zal dit wel al ervaren hebben.

Het grote verschil (als we de trailer mogen geloven) tussen Wildlands en The Division is dat de omgeving van Wildlands een stuk groter zal zijn. Daarom zal je ook voertuigen tot je beschikking hebben. Zoals het er nu naar uit ziet zal de keuze in voertuigen ook niet beperkt zijn. Waar je ook moet zijn, er zal vast wel een geschikt voertuig aanwezig zijn voor de reis.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands staat gepland voor release op PC, Playstation 4 en Xbox One. Er is nog geen release datum bekend, hopelijk komt hier op de E3 verandering in! Wij houden je op de hoogte.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek