TinyCo werkt aan MARVEL Avengers Academy

Bouw je eigen super hero school met MARVEL Avengers Academy en creëer het pad die Iron Man, Captain America, of een van jouw andere favoriete MARVEL characters zullen volgen als tieners. Naast de gewoonlijke lessen volgen in de klaslokalen zijn er ook laboratoria en training facilities. Het spel is momenteel in development voor iPhone, iPad, iPod touch en android devices. 

In MARVEL avengers academy kunnen spelers hun favoriete helden door exploration van jongs af aan volgen. Daarbij worden subkrachten vrijgespeeld tijdens het spelen door verhalen die door Tinyco en Marvel entertainment samen zijn geschreven. Om nog meer customization features toe te voegen kunnen spelers nieuwe outfits en krachten vrijspelen. MARVEL avengers academy zal de eerste keer zijn dat spelers hun favoriete superhelden als tieners en studenten kunnen volgen.

537ba3a2c988e

Spelers zullen hun eigen creativiteit en visie kunnen toepassen om hun eigen campus te bouwen en uiteindelijk uit te breiden om de ultieme omgeving voor hun superhelden te maken. Faciliteiten, labs, klaslokalen en stadiums zullen uitgebreid kunnen worden. Spelers zullen alle drama van het campus leven kunnen volgen. Zo kunnen de jonge superhelden op dates kunnen gaan en de sociale ups en downs kunnen meemaken. Om hun superkrachten te ontwikkelen kunnen spelers hun superhelden mee laten doen aan sporting events en training sessies. Wanneer hun krachten ontwikkeld zijn, zullen nieuwe verhaallijnen en vijanden beschikbaar worden. Elke superheld zal weer zijn eigen persoonlijkheid en problemen hebben. Niet duidelijk is hoe alle superhelden weer terug zijn in hun tiener jaren.

TinyCo zal hulp krijgen van enkele veteranen in de superhelden franchise industrie. Waaronder meerdere stripboek schrijvers. Zo zal ook David Nakayama, artist van verschillende comic book series mee helpen.

MARVEL Avengers Academy zal in q1 van 2016 releasen voor android, iPhone, iPad en iPod touch. Het spel zal in een free-to-play vorm met in-app purchases komen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek