Titanfall 2 DLC komt volgende week samen met een gratis weekend

Titanfall 2

Ontwikkelaar Respawn heeft een nieuwe Titanfall 2 DLC pack aangekondigd. Deze DLC gaat Colony Reborn heten en zal vanaf 30 maart beschikbaar zijn.

Het grootste content gedeelte is een nieuwe map. Voor onze spelers van de eerste Titanfall is de map niet zo nieuw. Colony heet de map en verscheen al in de eerste game. Vandaar ook de naam Colony Reborn.

Behalve de map komt er in het DLC pack ook een nieuw geweer, de R-101. Ook dit geweer kwam al voor in de eerste Titanfall game alleen wordt deze dit keer uitgerust met een ACOG scope.

Het laatste van de gratis content is een nieuwe execution genaamd Curb Check.

Bekijk dit allemaal in onderstaande gameplay trailer.

Naast de gratis content komt met Colony Reborn ook nog wat betaalde cosmetische content beschikbaar. Denk hierbij aan 2 Prime Titan skins (Northstar en Legion), 1 nieuwe warpaint per Titan, 20 camos, 20 banners en 20 patches.

Om de nieuwe Colony Reborn DLC te vieren komt respawn met een gratis weekend voor Titanfall 2. Het gratis weekend zal lopen van 30 maart t/m 3 april. Tijdens dit weekend kun je de de complete lijst aan multiplayer modes spelen. Je kunt ook nog de Gauntlet training missie en de eerste single player missie spelen. Deze 2 missie’s zullen voor altijd gratis te spelen blijven. En bovenop dit gratis weekend komt ook nog eens dubbel XP.

Ga jij meedoen aan het gratis weekend? Wat zou jij graag zien in aankomende DLC pack’s? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek