Titanfall 2 komt naar Playstation 4, Xbox One en PC

Er is zojuist een teaser video van Titanfall 2 opgedoken waarin verteld wordt wat de risico’s zijn van een held zijn. Dat hoor je een stem vertellen terwijl de camera langzaam dichterbij een soort van drop pod komt en je uiteindelijk een been van een titan ziet verschijnen. De titan slaat vervolgens met zijn zwaard in de grond, waarna het logo van Titanfall 2 in beeld verschijnt.

“People like you always want to be the hero. The problem with being a hero is.. You have to be willing to die for what you believe in. If I were you? I wouldn’t try so hard. You’ll live longer.”

Bekijk de wereldwijde reveal van Titanfall 2 op 12 juni 2016, net vóór de E3. Titanfall zal dit maal niet alleen op de Xbox One en PC verschijnen, maar ook op de Playstation 4.

Hebben jullie er al zin in?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek