TMNT: Mutans in Manhattan gelekt?

Wie kent ze niet van vroeger, TMNT, ofwel de Teenage Mutant Ninja Turtles. Het zij van TV, stripboeken of andere spellen uit de serie. Het ziet er naar uit dat er een nieuwe game komt in deze serie aangezien Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutans in Manhattan een rating heeft gekregen in Australië.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutans in Manhattan is een game die in opdracht van Activision wordt gemaakt door Platinum Games. Deze developer is bekend om zijn goeie hack and slash spellen zoals Bayonetta en the Wonderfull 101. Het is niet de eerste keer dat Platinum Games een opdracht van Activision uitvoert. Niet al te lang geleden kwam de ontwikkelaar met een game over the Legend of Korra. Deze werd echter niet zo goed ontvangen als andere spellen van Platinum Games.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Platinum Games timmert de laatste jaren hard aan de weg en komen met veel spellen uit. Zoals hierboven genoemd maakt dit bedrijf spellen als Bayonetta en the Legend of Korra maar heeft het ook nog eens een exclusieve titel voor de Xbox One in de maak genaamd Scalebound. Deze game werd afgelope E3 aangekondigd en tekende de eerste samenwerking tussen Microsoft en Platinum Games ooit.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutans in Manhattan heeft dus een grote kans om een goeie game te worden wanneer het goed aangepakt wordt door Platinum Games. Hack and Slash is immers hun specialiteit. Het is natuurlijk afwachten hoeveel tijd en budget Platinum Games krijgt om dit spel zo te maken dat hij overal positief wordt ontvangen. Laten we in ieder geval niet hopen dat het spel net zo wordt als the Legend of Korra. Op papier een erg goeie game maar door gebrek aan tijd en budget niet de kwaliteit die je mag verwachten van Platinum Games.

Zou jij dit spel wel willen spelen, of juist helemaal niet? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek