Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Open Beta komt eraan

ghost recon wildlands

Ubisoft heeft recentelijk bekend gemaakt dat de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Open Beta voor alle spelers beschikbaar zal zijn vanaf donderdag 23 februari tot en met maandag 27 februari voor current-gen consoles en PC. Spelers die niet kunnen wachten om in de schoenen van de Ghosts te springen en de Wildlands te temmen kunnen de Open Beta al voorinstalleren vanaf maandag 20 februari.

Elke speler die de Open Beta gaat spelen zal toegang krijgen tot een exclusieve missie. De Unidad Conspiracy missie, waarin spelers een oorlog zullen uitlokken tussen de Unidad (een lokale corrupte militie) en het Santa Blanca kartel.

De Open Beta zal twee van de uiteindelijke 21 provincies van de game introduceren bij de spelers. De eerste provincie is Itacua, een bloeiende en bergachtige provincie waar de greep van het Santa Blanca kartel wat losser is. Ideaal om je sniping skills te perfectioneren en kennis te maken met de Wildlands.

De tweede provincie die beschikbaar zal zijn in de Open Beta is Montuyoc, een besneeuwde hoogvlakte met een veel grotere uitdaging. Spelers die de Itacua bazen onderdrukt hebben zullen een XP en skills boosts krijgen zodat ze dit gevaarlijk gebied die de Santa Blanca elite training centers bevat aankunnen. Spelers kunnen op eigen risico natuurlijk ook direct naar Montuyoc.

ghost recon wildlands

Net als in de volledige game zal alle content in de Open Beta speelbaar zijn met maximaal 3 vrienden op hetzelfde platform via 4 speler co-op of in de single player. Spelers zijn vrij om een grote verscheidenheid aan voertuigen, tactische uitrusting en wapens te gebruiken om de klus te klaren.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is de grootste action-adventure open world ooit gecreëerd door Ubisoft en vindt plaats een paar jaar vanaf nu in Bolivia. Het land is door het verdorven Santa Blanca kartel veranderd in een drugsstaat. Spelers worden belast met het elimineren van het kartel met alle mogelijke middelen. De massale en responsieve open wereld stimuleert een verscheidenheid aan speelstijlen, waardoor spelers de vrijheid hebben om te kiezen hoe ze hun missies uitvoeren.

ghost recon wildlands

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek