Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

The Division DLC Last Stand en update 1.6 vanaf vandaag te downloaden

last stand

Ubisoft heeft gisteren bekend gemaakt dat je vanaf vandaag de derde uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division kunt downloaden. 

Deze derde DLC kun je downloaden als deel van de season pass of als standalone DLC aanschaffen. Deze DLC zal tegelijk op de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC uitkomen. Samen met de DLC zal ook update 1.6 uitkomen en deze is gratis voor alle The Division spelers.

Ubisoft gaat ook nog een free trial uitgeven. Hiermee hebben nieuwe spelers de mogelijkheid om Tom Clancy’s The Division gratis te spelen. Deze free trial zal vanaf vandaag beschikbaar zijn voor de Xbox One en Windows PC. Onze PlayStation 4 spelers zullen nog even geduld moeten hebben tot 9 maart. De free trial geeft de spelers volledige toegang tot het hele basis spel. De trial stopt zodra je level 8 bent of 6 uur aan speeltijd hebt behaald. Alles wat je behaald hebt in de free trial kun je meenemen als je het spel aanschaft.

Last Stand

Wanneer de situatie in de Dark Zone onbeheersbaar werd en alle schijn van beschaving ingestort is. De Joint Task Force had geen keus behalve zich terug te trekken van deze omgeving. In de chaos van hun vertrek hebben ze tactische terminals achtergelaten. Zogenaamde SHD tech data relays vol met operationele informatie. En nu komen rogue agents steeds korter bij om ze over te nemen. In Last Stand moeten spelers in een team met 7 andere Division agenten eropuit gaan om te voorkomen dat dit gebeurt om te verzekeren dat de Division agenten de controle over de situatie terugkrijgen. Last Stand zal ook een nieuwe incursion bevatten: Stolen Signal

Update 1.6

De gratis update 1.6 zal samen met Last Stand uitkomen. De update bevat nieuwe content voor bestaande spelers zoals een uitgebreide Dark Zone map met 3 nieuwe gebieden om vrij te spelen, nieuwe Contamination events dat zich afspelen in een ondergrondse locatie in de Dark Zone, nieuwe exotische wapens, Dark Zone leaderboards en de Legendary Mode.

last stand

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek