Titel volgende Tomb Raider gelekt door stomme fout

tomb raider

In de categorie “stomme dingen op maandagen”; de titel van de volgende Tomb Raider game is wellicht gelekt, zo meldde Reddit gebruiker Tripleh280 gisteren op het forum. De Reddit gebruiker spotte namelijk een open document over de game op een MacBook scherm in de metro!

Dat het openbaar vervoer niet de beste plek is om aan geheime documenten te werken, is met deze actie wel bewezen. Een Reddit gebruiker spotte in de trein een Square Enix medewerker die in de metro werkte aan de nieuwe Tomb Raider titel. De gebruiker zei op het forum het volgende:

“I was looking at my phone and next to me was this guy working on a powerpoint. Out of curiosity i took a look to see what he was working on. That’s when I saw the logo for Shadow of the Tomb Raider. I work downtown Montreal so I know that many game studios are in the area so I assumed it possibly real and was the name of the next Tomb Raider game. From where i was standing, I couldn’t see much other than the page he was one talked about visual design.”

Gezien Square Enix een grote studio in Montreal heeft, is het niet onmogelijk dat Tripleh280 daadwerkelijk een Square Enix medewerker in de metro gezien heeft.

Uiteraard heeft hij een foto meegestuurd als bewijsmateriaal:

Shadow of the Tomb Raider

De titel van de opkomende Tomb Raider game zal ”Shadow of the Tomb Raider” zijn, volgens de PowerPoint op de MacBook. Dit kan uiteraard ook een werktitel zijn, want niets staat vast. Square Enix wil niet reageren op de lek: “We don’t comment on rumors and speculation.”

Het is niet de eerste keer dat een titel van een game gelekt is in het openbaar vervoer. De titel Assassin’s Creed 4: Black Flag werd namelijk gelekt door een openstaande PowerPoint in het vliegtuig.

Wat denk jij van de foto en geruchten? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek