Top 10 nummers op GHTV!

De nieuwe Guitar Hero: Guitar Hero Live is al een paar dagen uit en de spelers hebben de nieuwe feature in de game met open armen ontvangen! Deze nieuwe feature is GHTV en dit is de online modus van de nieuwe Guitar Hero game. Hierin zijn honderden liedjes bespeelbaar en dit is de top 10 tot nu toe!

Zoals gezegd is GHTV de online modus van Guitar Hero Live met een aanbod van honderden liedjes om te spelen. Hier zullen steeds meer nummers aan toe gevoegd worden en deze zullen dan ook helemaal gratis beschikbaar zijn, iets wat we nooit eerder hebben gezien in een Guitar Hero game! Wilde je nieuwe liedjes spelen op je eerdere Guitar Hero games? Prima, betaal je wel de hoofdprijs. Goed om te zien dat hier verandering in gekomen is! Dit is de top 10:

1. System of a Down – Chop Suey!
2. Tenacious D – Tribute
3. Green Day – American Idiot
4. Blink-182 – All the Small Things
5. Disturbed – Down With The Sickness
6. Bruno Mars – The Lazy Song
7. Passenger – Let Her Go
8. Slipknot – Before I Forget
9. Fountains of Wayne – Stacy’s Mom
10. Korn – Freak on a Leash

Een lijst die je een beetje verbaasd? Nee, absoluut niet. Dit zijn in mijn ogen misschien wel de meest bekende rock nummers waar iedere metalhead/grindcore-guy/punk/rocker ooit mee begonnen is. Het enige wat ik me afvraag: WTF doet Bruno Mars in deze lijst?

GHTV is de aller eerste speelbare muziek video netwerk ooit, waarin het aanbod heel groot en gevarieerd is en ook steeds verder uitgebreid wordt, zeker waard om het eens uit te proberen mocht je de game hebben! Hebben jullie deze modus al uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van de nieuwe Guitar Hero?

Guitar Hero Live is onlangs uitgebracht voor de volgende consoles: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en voor de volgende mobiele apparaten: iPod, iPhone en iPad.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek