Torbjorn nerf onderweg naar Overwatch

Overwatch Torbjorn

Torbjorn, een defensief character in Blizzard’s hero shooter Overwatch, gaat ergens in juli een nerf krijgen op de Playstation 4 en Xbox One. Op de PC wordt er nog geen wijziging aangebracht aan Torbjorn.

Zoals eerder al eens bekend werd gemaakt, worden de Overwatch patches tussen console en PC gescheiden. Het blijkt dat de gameplay zodanig verschilt, dat deze maatregel werd genomen door Blizzard. Uit eerdere tests is gebleken dat een nerf op de PC totaal niet nodig was op console omdat de spelers hier een totaal andere speelstijl aanhouden.

Een van zo’n voorbeeld is Torbjorn. Het schijnt zo te zijn dat Torbjorn op dit moment de hele match verziekt met zijn turrets. Daarom zullen de turrets ergens in juli flink aangepakt worden. De damage van de turrets zal namelijk met 30% omlaag gaan op de Playstation 4 en Xbox One. Speel jij Torbjorn op PC? Dan mag je lekker door blijven gaan met turrets bouwen, want hier worden vooralsnog geen maatregelen voor genomen.

“In an upcoming patch, we will reduce the damage done by Torbjorn’s turret by 30% on Xbox One and PS4. PC will remain unchanged,” meldde Jeff Kaplan.

De update zal ergens in het midden van juli tot het einde van juli ergens verschijnen. Kaplan kon nog niet precies vertellen wanneer, omdat het van Microsoft en Sony afhangt wanneer zij de patch zullen doorvoeren zodra deze door Blizzard is afgeleverd.

Speel jij Overwatch op console en kies je altijd Torbjorn als je moet verdedigen, of heb jij juist superveel last van Torbjorn? Is dit een patch die veel eerder had moeten komen voor de console, of moet deze patch eigenlijk ook doorgevoerd worden op de PC? Laat het ons weten in de comments, hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek