Torchlight 2 zal binnenkort verschijnen op alle consoles

De actie-rpg Torchlight 2 verschijnt op 3 september op PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Dat hebben uitgever Perfect World Entertainment en ontwikkelaar Panic Button aangekondigd. Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld door Runic Games en kwam in 2012 al op pc uit.

Torchlight 2 werd geprezen door critici en fans. De game zit vol met random levels, vijanden en loot. Spelers kunnen kiezen uit vier klassen en verkennen een open wereld. De consoleversie van het spel werd eerder dit jaar al aangekondigd.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek