Total War: Warhammer’s 360 graden trailer is awesome!

Total War Warhammer

Het is bijna zover, Warhammer en Total War fans mogen vanaf 24 mei aan de slag met de nieuwe strategie game die plaats gaat nemen in het universum van Warhammer. Met elementen uit beide werelden wordt deze titel bekroond als een van de beste strategie games ooit gemaakt!

Als we de reviews die nu al online staan mogen geloven, staat de fans een groot avontuur te wachten. Vier jaar geleden is Creative Assembly begonnen met het maken van deze titel. Dankzij de waanzinnige mechanics van de Total War franchise en de ongelofelijke diepgang van World of Warhammer is het een project waar alles moet doen wat er van verwacht wordt om het tot een succes te brengen.

Vanaf morgen mag iedereen aan de slag met deze titel om er achter te komen of de reviews de waarheid spreken, maar als we onderstaande trailer mogen geloven… Kan het haast niet mis gaan. Bekijk hem in je browser en sleep met je muis op het scherm om het beeld te draaien, of bekijk hem op je telefoon en beweeg er mee om, het beeld te draaien. Neem alvast een kijkje naar het slagveld voordat je er zelf in staat!

Heb je een kartonnen VR bril, dan kun je VR view aanzetten en de trailer in VR bekijken!

Total War: Warhammer is vanaf 24 mei beschikbaar voor PC! Ga jij hem halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek