Toy Story 4 uitgesteld naar 2019

toy story 4

Slecht nieuws voor de fans van de Toy Story-franchise: deel vier van de film wordt uitgesteld naar 2019. De film stond eigenlijk gepland voor 2018, maar daarvoor in de plaats verschijnt deel 2 van The Incredibles.

Toy Story fans zullen helaas een jaartje langer moeten wachten op het vervolg in deze filmreeks, zo meldde The Hollywood Reporter gisteren. De film zal nu verschijnen in juni 2019, terwijl de film eigenlijk gepland stond voor juni 2018. Toy Story heeft releasedata gewisseld met The Incredibles, waarvan het vervolg nu dus in 2018 uitkomt, in plaats van 2019 zoals origineel gepland.

De reden voor de wisseling is dat het op deze manier “beter in het productie schema” past. Een niet erg duidelijke reden dus.

Derde keer uitgesteld

Met dit nieuws is het de derde keer dat Disney besluit om Toy Story 4 uit te stellen. De sequel werd in 2014 aangekondigd tijdens de D23 conferentie in Anaheim en is sindsdien al drie keer uitgesteld. In 2014 heeft Disney ook The Incredibles 2 en Cars 3 aangekondigd.

Ondanks het grote aantal sequels dat Disney uitbrengt, heeft Pixar baas Jim Morris beloofd dat de studio minder sequels uit zal brengen.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek