Tragere updates voor Playerunknown’s Battlegrounds

pubg

Playerunknown’s Battlegrounds werd in een keer razend populair op Steam. De game ging miljoenen keren over de digitale toonbank heen. Sinds de release van de Early Access game afgelopen maart blijven de ontwikkelaars nieuwe content toe voegen. Dit zal blijven gebeuren, maar wel iets langzamer.

Ontwikkelaar Bluehole geeft via de Steam forums aan dat ze op de huidige manier van content uitbrengen niet altijd het gewenste resultaat behalen. Updates worden niet lang genoeg getest en snel afgemaakt zodat ze de live game in kunnen. Hier gaat een kleine verandering in komen. Tot aan de volwaardige release van de game, welke vertraagd is van oktober naar vóór het einde van 2017. Gaat Bluehole de content updates langzamer uitbrengen. De updates worden langer getest en gepolijst zodat er zo goed als geen problemen kunnen ontstaan zodra de update in de live omgeving verschijnt. De updates kunnen van te voren wel nog getest worden in de test omgeving, voor een langere duur.

“We’ve found internally that being rushed to finish certain features, and having shorter QA test time between pushing updates caused more issues than it solved in regards to maintaining a high standard of quality, we want to put our best content out, and ensure that everything we do is making the game more enjoyable with every update.” Aldus een Bluehole vertegenwoordiger.

Verder zal de game later dit jaar ook in Early Access gaan op de Xbox One. Tijdens een live-panel op Gamescom krijgen we meer te horen hier over.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek