Trailer: DC Crossover – Supergirl, Flash, Arrow & LoT

DC Crossover Flash Supergirl

DC heeft momenteel een aantal succesvolle series runnen en bereid zich voor op de grootste Crossover to date. Hierbij gaat het zich om de Invasion Comics. Arrow, The Flash, Supergirl en de leden van Legends of Tomorrow zullen het op gaan nemen tegen een alien ras. Bekijk hier boven de trailer.

De crossover zal vandaag beginnen bij Supergirl, morgen bij The Flash, woensdag bij Arrow en donderdag bij Legends of Tomorrow. Het unieke aan de Arrow aflevering is dat dit de honderdste episode zal zijn. In Arrow zal er dus een grotere focus liggen op het terughalen van herinneringen en oude personages die niet meer in de serie zitten. Een veelbelovende week als je het mij vraagt. Daarbij is Supergirl de jongste DC serie op het moment en via deze crossover kunnen de mensen die de serie nog niet gezien hebben kennis maken met een aantal personages.

Ga jij de crossover kijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek