Trailer: Nieuwe Act of Aggression superweapons

act_of_aggression

Waar diplomatiek mislukt, zegeviert de nucleaire oorlog in Act of Aggression’s spectaculaire nieuwe superweapons trailer die de intimiderende nucleaire wapens toont van elk van de technothriller facties. De nieuwe RTS van Eugen Systems wordt op 2 september verwacht voor PC.

Elk van de drie futuristische militaire facties heeft naast een magazijn aan unieke en gespecialiseerde militaire apparatuur en eenheden ook toegang tot een verscheidenheid aan nieuwste en prototypische superwapens bedoeld om de genadeslag mee toe te dienen. Tactische super-wapens zijn een haalbare optie voor verdedigende spelers die de economie van de vijand totaal willen uitputten. Terwijl ze hun arsenaal opbouwen van tactische wapens die zij uit de rijke opbrengst van grondstoffen hebben opgebouwd. Om zo aan het einde de tegenstander te verslaan met een uitputtende knal. Er is één manier om jezelf te verdedigen tegen deze superwapens, dat is met een anti-superwapen. Elke factie beschikt over deze zogeheten anti-superwapen unit. De VS domineren met de Peacekeeper missile silo welke de krachtige LGM-118 veilig opgeborgen houdt. Welke je verdedigt met de MIM-104 Patriot launcher, allemaal vrij te spelen onder DEFCON 1. Waarbij de Omega Blitzer weer de keuze is van de Chimera factie. Een multi-schots lange afstand rail-gun met een wijde spreiding. Uniek is hun verdedigingswapen met de naam; Antey, een mobiel anti-tactisch wapen. Over de Cartel, hier zullen we meer over leren tijdens Gamescom 2015, in slechts een aantal dagen.

Een nucleaire superkracht zou niet compleet zijn zonder upgrades. Je kunt je anti-tactische voorzieningen upgraden op aspecten zoals schade, bereik en nauwkeurigheid. In alle aspecten, om zo meer schade aan je tegenstanders toe te brengen of jezelf beter te verdedigen tegen aanvallen. Zo kun je bijvoorbeeld de Antey upgraden met extra buizen om zo jou beveiliging te verdubbelen en volledig te optimaliseren.

Duik vandaag nog in de mushroomcloud: Pre-order Act of Aggression op Steam en begin direct met spelen met de US Army en Chimera facties, inclusief multiplayer, skirmish, en compstomp nog voordat de game uitkomt op 2 september. The Cartel zal worden onthuld tijdens Gamescom 2015! De Cartel zal uitvoerig onthult en vrijgegeven gaan worden tijdens de Gamescom 2015.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek