Trailer: Nieuwe Trailer van Star Wars belooft veel goeds

Vannacht is de nieuwe trailer van Star Wars The Last Jedi gereleased. Een schitterende trailer waar we alle belangrijke personages voorbij zien komen. We zien tevens ook een glimps van het verhaal, en eventuele duister wending voor Rey. Wij kunnen iniedergeval niet wachten tot 13 december, om het vervolg van Rey en haar vrienden te zien! Kijk hieronder naar gloednieuwe trailer.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek