Trailer: The Mummy

Universal is begonnen met de marketing campagne rondom The Mummy. We hebben nu deze poster hierboven en de trailer hieronder. Niet alleen is Tom Cruise te zien, we krijgen ook een glimp van Russel Crowe als Dr. Jekyll.

December staat bekend om het moment dat er veel trailers uitgebracht worden door grote studio’s. Dus deze trailer van The Mummy is een soort kick-off van hoe je deze periode ook wil noemen.

Cruise speelt in de film de de rol van Navy Seal Tyler Colt die tijdens een missie stuit op een mysterieuze oude tombe. Na contact met de tombe raakt Colt vervloekt en begint hij angstaanjagende visioenen te krijgen van de koning van het Assyrische Rijk (The Mummy). De complete trailer is nu vrijgegeven. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Naast Tom Cruise en Russel Crowe, spelen ook Marwam Kenzari (Nederlands), Sofia Bouttella, Courtney B. Vance en Jake Johnson een rol in de horrorfilm. Want dat kunnen we wel opmerken uit de trailer van Universal.

“I’m excited to help bring The Mummy to life,” Tom Cruise

Onlangs liet Tom Cruise of twitter weten te willen helpen om The Mummy tot leven te willen wekken. Hij kon niet wachten tot het publiek de trailer kon zien, aldus de acteur die zelf de grootste rol speelt in de horrorfilm The Mummy van regisseur Alex Kurtzman.

De première van The Mummy staat gepland op 8 juni 2017.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek