Trailer Tijd: A Cure for Wellness

Dane Dehaan A Cure for Wellness

Een volledig nieuwe film naar de wereld brengen is niet niks, maar als je Pirates of the Caribbean’s director bent, dan zou dit een eitje moeten zijn! A Cure for Wellness, door Gore Verbinski, krijgt een eerste trailer, bekijk hem hier boven!

A Cure for Wellness zal een thriller zijn met een aantal adembenemende momenten. Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man) zal de rol van een jonge xecutive op zich nemen die naar Zwitserland word gestuurd om zijn CEO mee naar huis te nemen van een soort ”Wellness Center”. Jammer maar helaas gaat dit natuurlijk een stuk moeilijker dan verwacht.

De film zal ook een aantal acteurs van bijvoorbeeld Harry Potter of Nymphomaniac bevatten. Jason Isaacs en Mia Goth zijn daar twee voorbeelden van. De film zal 17 februari 2017 in de bioscopen verschijnen, ga jij hem kijken?!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek