Trailer tijd: Destiny 2 PC & Assassin’s Creed: Origins

trailer

Er zijn in de afgelopen 24 uur nieuwe trailers op YouTube geplaatst van Destiny 2 en Assassin’s Creed Origins. Voor Destiny 2 is dit de launch trailer van de PC-versie en voor Assassin’s Creed: Origins een I AM live action trailer. 

Destiny 2 PC

Destiny 2 is ongeveer anderhalve maand geleden uitgekomen op de consoles en het duurt nu nog maar een week tot de PC-versie. Gisteren is de officiele PC launch trailer online gezet op YouTube. In de trailer zien we een korte introductie op het verhaal en wordt aandacht besteed aan de voordelen van de PC-versie. De PC-versie ondersteunt namelijk 4K resolutie en een uncapped framerate. De video gaat voor de rest kort in op alle aspecten van de game. We zien de raid, PvP, en scene’s uit het verhaal. Er is dus weinig nieuws te zien, omdat deze onderdelen ons natuurlijk al bekend zijn door de console versies.

Assassin’s Creed Origins

Ubisoft heeft op YouTube een live action trailer geplaatst van Assassin’s Creed: Origins. In de video worden we in aanraking gebracht met het oude Egypte en zoals de titel al zegt, wordt dit gedaan met echte acteurs. De video laat de Egyptische samenleving zien, waarin mensen altijd vanuit de schaduw aan het werk zijn. Dit is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van het zijn van een assassin en de video brengt dit mooi in kaart.

De PC-versie van Destiny 2 zal gereleased worden op 24 oktober en Assassin’s Creed: Origins komt uit op 27 oktober voor de PS4, PC en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek