Trailer tijd: Dragon Ball FighterZ & Star Wars: The Last Jedi

trailer

Er zijn weer een aantal nieuwe trailers verschenen op YouTube. Zo kwam er een trailer voorbij van Gotenks, een nieuwe reveal van een speelbaar karakter in Dragon Ball FighterZ. Daarnaast is er ook een nieuwe trailer verschenen van Star Wars: The Last Jedi, genaamd Tempt.

Dragon Ball FighterZ is een game, die uitgebracht gaat worden door Bandai Namco op 26 januari 2018. Eens in de zoveel tijd komen er beelden naar buiten van de speelbare karakters in de game. Deze week werd gerevealed dat Gotenks speelbaar zal zijn. Gotenks maakt gebruik van een aantal grappige moves. Een van deze moves is dat hij zijn tegenstander oprolt tot een bal en met deze bal gaat spelen.

Star Wars: The Last Jedi

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de aankomende Star Wars film, The Last Jedi. De trailer heet Tempt en gaat over de keuze tussen de Dark Side en de Light Side. We zien in de trailer dat Rey door Luke geconfronteerd wordt om zich te verzetten tegen de Dark Side en te kiezen voor de Light Side. Het lijkt erop dat Rey’s pad een belangrijke rol gaat spelen in het 8e deel van de Star Wars-films. Het duurt niet zo lang meer voordat we erachter komen welk pak Rey gaat bewandelen, want de Last Jedi zal al in de Nederlandse bioscopen te zien zijn vanaf 13 december.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek