Trailer Tijd: The Foreigner met Jackie Chan!

Jackie Chan, de man die nooit oud word, krijgt weer een mooie rol in deze aankomende actie film: The Foreigner. Onze favoriete vechter zal dit keer een badass spelen, met een taste for revenge! Bekijk hier boven zo direct even de trailer!

De film is gebaseerd op het boek ”The Chinaman” en volgt Londense kantoorpiet Quan (Jackie Chan). Deze businessman is uit naar wraak nadat zijn dochter vermoord is geworden tijdens een terroristische aanval. Ook volgen we James Bond ster Pierce Brosnan, die een Britse overheidsagent speelt. Dan nu…. DE TRAILER!

The Foreigner lijkt op een grappige maar ook donkere actie-film. En natuurlijk word een film met Jackie Chan altijd gewaardeerd! Of hij nu zieke stunts doet of gevechten aangaat terwijl hij ”no trouble” wilt, of hij nu in een komedie speelt of een keiharde thriller, Chan stelt nooit teleur!

The Foreigner komt van de makers van: GoldenEye, Casino Royale en Live Free Or Die Hard. De film is vanaf 13 oktober te zien op het witte doek. Ga jij hem kijken, oordelende op de trailer? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek