Trailer tijd: Game of Thrones seizoen 6

Game of Thrones

Na de release van de Hall of Faces teaser is nu dan eindelijk de officiële trailer van seizoen 6 van Game of Thrones te bekijken. De trailer is relatief kort maar laat adembenemende beelden zien waarvan je kaken de grond zullen raken.

Eén ding is zeker, de memmen van Carice van Houten zullen dit seizoen weer te zien zijn! Misschien gaat ze zo proberen Jon Snow wakker te krijgen, hihi. Hoe dan ook, de trailer laat beelden zien die de hype voor mij, en ik weet zeker ook voor velen van jullie, enorm verhoogd! Het seizoen lijkt nu alleen nog maar langer weg…

Bekijk de trailer hier beneden:

Met het emotionele ‘Wicked Game’ gezongen door James Vincent McMorrow maakt van de trailer een sterke introductie. Je ziet het lijk van Lord Snow liggen en je ziet de Lannisters die uit zijn op wraak op degene die alles van hen af willen pakken. Vervolgens is er een stilte en zie je The Mountain in full zombie mode. Dit seizoen zal waarschijnlijk het meest veelzijdige seizoen gaan worden aangezien er veel nieuwe personages zullen verschijnen en er ook geruchten zijn dat we flashbacks te zien krijgen van King Robert en Ned Stark in hun jongere jaren.

”You’re in the great game now, and the great game is terrifying.”
– Tyrion Lannister

De trailer eindigt met Brandon Stark die zich omdraait en de Night’s King achter hem ziet staan, wat bekent dit? En is Jon Snow dan echt dood? Wat gaat er gebeuren met Khaleesi? Dit zijn allemaal vragen die de kijkers zichzelf stellen. Op sommige zullen we dit seizoen misschien een antwoord krijgen, op andere misschien helemaal niet! Denk jij dat je het antwoord weet op deze vragen? Laat het ons weten!

24 april zal het seizoen beginnen met de eerste aflevering, ik ga hem zeker weten bekijken. Jij ook?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek