Trailer Tijd: Game of Thrones en Bloodline [Spoilers]

GoT Drogon Khaleesi

Twee nieuwe trailers zijn gisteren online gekomen, de eerste trailer laat nieuwe scenes zien van HBO’s Game of Thrones zesde seizoen en de tweede trailer laat de eerste beelden zien van het tweede seizoen van Bloodline!

De eerste trailer die wij jullie willen laten zien is die van het zesde seizoen van de geliefde serie vol met seriemoordenaars, verkrachters, lijken en ondoden… Game of Thrones! In de trailer zie je nieuwe beelden, die je in de eerste trailer niet kon zien. Zoals dat Tyrion bijvoorbeeld de twee gevangen draken vind terwijl Khaleesi de kleren van haar lijf worden gescheurd. Je ziet Drogon in zijn volledigheid vliegen en je ziet meer beelden van Arya en Sansa. Bekijk de trailer hier beneden:

De trailer bevat aardig wat quotes die bekende personages zullen gaan zeggen in het seizoen en laat misschien wel een beetje te veel zien, wat denk jij? Het seizoen begint 24 april op HBO of in jouw downloadlijst.

”That’s what i do, i drink and i know things.”

-Tyrion Lannister

Wist je dat…

  • Barack Obama de afleveringen eerder mag bekijken dan wij, het publiek?
  • De eerste aflevering van het seizoen ‘The Red Woman’ heet?
  • Dit seizoen eerder uitkomt dan het nieuwe boek?
  • Hodor.

De tweede trailer is die van het tweede seizoen van Bloodline. ”You can’t escape the past” is wat wordt gezegd om de bombshell van het einde van seizoen één te versterken. Voor de mensen die niet bekend zijn met de serie… Bloodline is een drama serie die een gezin volgt met een nogal complex verleden. De serie zit vol met leugens, verraad en paranoide mensen. Bekijk de trailer van het tweede seizoen hier beneden:

Wist je dat…

  • Het volledige tweede seizoen vanaf 27 mei te bekijken is via Netflix?
  • Het eerste seizoen in februari 2015 online kwam te staan?
  • Netflix een recap van seizoen één op YouTube heeft gezet?
  • ongeveer 80% van de critics het eerste seizoen geweldig vond?

Welke serie(s) ga jij nog zien dit jaar? Is het één van deze twee? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek