Trailer Tijd: Game of Thrones seizoen 7, aflevering 4

Game of Thrones seizoen 7 was gisteravond voor de Nederlandse mensjes te zien op HBO. Mensen met een goede piratenwebsite hebben hem waarschijnlijk al eerder gezien. Hoe dan ook, hier boven kan je de trailer bekijken voor de vierde episode van volgende week. Deze aflevering zal op 7 augustus voor de Nederlanders lanceren. ”The Spoils of War” zal het verhaal natuurlijk weer vervolgen na de geschifte aflevering van deze week waarin weer een boel schokkende dingen gebeurde met een wel heel bijzondere ontmoeting.

De makers laten weten dat de vierde aflevering gezien kan worden als de Mid-Season Finale. Deze aflevering zal dus langer zijn dan anderen en met grote plot-twists of cliffhangers komen. Als je de vierde aflevering meetelt, hebben we er dus ook nog meer vier te gaan tot alweer het einde van het zevende seizoen en de eeuwenlange wacht naar het laatste seizoen. In dit laatste seizoen word gezegd dat de afleveringen langer zullen zijn, dit om het verhaal beter te vertellen maar ook om de actie sneller te brengen en beter te kunnen verbeelden.

In anders nieuws; Game of Thrones schrijver George R.R. Martin laten weten dat hij volgend jaar een nieuwe set aan boeken uit zal brengen in het Ice and Fire universum. Wat vind jij tot nog toe van seizoen 7? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek