Trailer Tijd: Game of Thrones Seizoen 7 Aflevering 5

Aflevering 4 had weer veel memorabele momenten. Maar bekijk hierboven even de promo voor de vijfde aflevering van seizoen 7 van Game of Thrones! In deze episode zullen we heel veel van Brandon gaan zien. Ook zal Jon Snow een hint gedropt krijgen naar zijn geboorte. Verder zullen we moeten wachten op de episode om erachter te komen wat er voor de rest nog allemaal zal gaan gebeuren. Wij kijken er in ieder geval naar uit! O ja, mocht je nog even het epische stuk van deze week terug willen zien, dat kan:

De ”Loot Train Attack” is volgens de makers nog groter en breder dan de Battle of Bastards van seizoen zes. Wat vind jij tot nog toe van het nieuwe seizoen? We hebben nog maar 3 afleveringen te gaan tot we weer een lange tijd moeten wachten! Laat het ons weten in de reacties hier beneden.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek