Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Trailer Tijd: Ghost in the Shell en War Machine

Ghost in the Shell War Machine

Twee nieuwe films zijn onderweg naar ons, het publiek. Scarlett Johansson zal de hoofdrol in Ghost in the Shell op zich nemen terwijl Brad Pitt een oorlogsverslaafde zal spelen in War Machine. 

Allereerst beginnen we vandaag met de eerste trailer voor War Machine. Dit zal de nieuwe Netflix Original film worden. Brad Pitt speelt een generaal met een apart kapsel voor zijn doen. De teaser is vrij kort maar komt natuurlijk met de nodige informatie!  De film is gebaseerd op het boek van Michael Hasting; The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan. De film zal 26 mei op Netflix komen te staan. Buiten Brad Pitt zullen ook acteurs als Tilda Swinton, Ben Kingsley en Anthony Michael Hall de film versterken. Bekijk de teaser hier beneden!

Ghost in the Shell is de opkomende live-action adaptie van de GitS anime serie. Wat deze live-action film zo bijzonder maakt, is het feit dat hij van Amerikaanse bodem komt. Scarlett Johansson zal de hoofdrol spelen en het budget voor de film is wonderbaarlijk hoog. Er zijn al een aantal trailers beschikbaar voor de film maar er is recentelijk een nieuwe clip opgedoken. In deze clip zie je hoe Scarlett wakker word na een terroristische aanval om te zien hoe alles veranderd is. Bekijk ook deze clip wederom hier beneden.

Ghost in the Shell zal op 31 maart in de bioscopen verschijnen. Op welke van deze twee mooie titels kan jij ook niet wachten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek