Trailer Tijd: John Wick – Chapter 2

John Wick Chapter 2

Keanu Reeves is terug, en hoe! John Wick: Chapter 2 krijgt een eerste officiële trailer en hij is geweldig explosief! De film zal ergens in februari 2017 op het witte scherm uit gaan komen. Eerder dit jaar kwam de eerste commerciële poster al uit en nu is het dan tijd voor het echte werk. Niet alleen Keanu Reeves zal een rol gaan spelen in de film.

Acteurs als Common (Hell on Wheels), Ian McShane (Deadwood), John Leguizamo (Chef), Ruby Rose (Orange is the New Black) en Lance Reddick (The Wire). In anders nieuws: David Leitch, co-director van de eerste John Wick zal nu een grote directie-rol gaan krijgen bij Deadpool 2.

John Wick 2 zal 10 februari 2017 in de bioscopen gaan verschijnen, ga jij hem bekijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons anders ook direct weten welke andere film(s) jij naar uit kijkt.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek