Trailer Tijd: Luke Cage, Suicide Squad

Suicide Squad Jared Leto

Comic Con 2016 is dit weekend en er zullen veel nieuwe trailers verschijnen over films, series en meer. Later vandaag zullen wij de seizoen 7 premiere trailer krijgen van The Walking Dead. Maar we beginnen eerst eens met Suicide Squad en Luke Cage.

Warner Bros. Pictures heeft al eerder afgelopen week een trailer uitgebracht die de focus legde op Deadshot (Will Smith). Ook zijn er al trailers die draaien om Amanda Waller en Harley Quinn, maar dat terzijde. Bekijk hier beneden de trailer die de focus legt op The Joker (Jared Leto).

Voor degenen die de vorige trailers hebben gemist, deze kun je ook hier bekijken:

Het zijn er een boel, maar de film ziet er veelbelovend uit! De film zal 5 augustus 2016 uit komen in de bioscoop. Suicide Squad is geregisseerd door David Ayer, bekend van Training Day, Fury en End of Watch. Dat belooft wat!

Luke Cage

De volgende trailer is van een nieuwe Netflix Serie die wordt gebracht door Marvel. Dit is de trailer van Luke Cage, de man met een onbreekbare huid. Bekijk hier beneden de eerste trailer van de serie.

Je kunt alle episodes van het eerste seizoen streamen vanaf 30 september 2016. Luke Cage werd al eerder gespot in de Jessica Jones series, een serie die tevens te bekijken is op Netflix. Gedurende dit weekend zullen er veel trailers verschijnen en die kun je uiteindelijk allemaal bij ons bekijken!

Wat vind jij van de Suicide Squad trailers? Ga je de film kijken? En ga je dan ook Luke Cage streamen zodra de serie verschijnt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek