Trailer tijd – Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

In 2017 komt de nieuwe Pirates of the Caribbean film uit in de Nederlandse bioscopen! Hier boven in de trailer kun je alvast een blikje werpen op Kapitein Salazar. Deze nieuwe bad guy heeft het gemunt op Jack Sparrow. Hoe dit allemaal uitgepakt gaat worden zullen we zien in de vijfde Pirates of the Caribbean film: Salazar’s Revenge.

Dit is de eerst volgende film in de reeks na een lange stop van zes jaar. In 2011 verscheen namelijk On Stranger Tides. Johnny Depp zal natuurlijk terugkeren als Captain Jack Sparrow. Geoffrey Rush als Barbossa. De nieuwe bad guy Captain Salazar zal gespeeld worden door Javier Bardem en Orlando Bloom zal na 10 jaar ook weer terugkeren in Pirates of the Caribbean als Will Turner. Hij werd het laatst gezien in At World’s End, welke verscheen in 2007.

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge is in 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek