Trailer Tijd: Rainbow Six Siege Year 2

Rainbow Six Siege

Het was al bekend dat de season pass van Year 2 los of samen met de base game te verkrijgen was. Nu is er een trailer opgedoken die niet veel nieuwe footage laat zien, maar wel een duidelijke aankondiging geeft over het feit dat Ubisoft heel veel nieuwe content zal gaan releasen.

Acht nieuwe operators, nieuwe maps en een VIP pass met nieuwe benefits zullen de game completer maken. Deze zullen door het gehele jaar 2017 heen gaan verschijnen. Wij zijn zelf met een aantal leden van de redactie al een tijdje bezig met de game om te bekijken hoe het veranderd is sinds launch. Uit deze ervaringen hebben wij een goede indruk gehaald en wij denken dat deze game tijdlozer is dan dat de meeste mensen verwacht hadden. Laten we allemaal hopen op een mooie toekomst voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege!

Rainbow Six Siege

Ga jij de season pass halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek