Trailer tijd: The Elder Scrolls Online & Ark: Survival Evolved

trailer

Het is weer tijd voor een aantal nieuwe trailers. Vandaag zijn het trailers van de Clockwork City DLC van The Elder Scrolls Online en de Xbox One X launch trailer van Ark: Survival Evolved.

Er is een nieuwe DLC-pack beschikbaar in The Elder Scrolls Online. Het nieuwe DLC-pack heet Clockwork City en bovenstaande video is de officiële trailer. De Clockwork City DLC kan gespeeld worden als onderdeel van het The Elder Scrolls Online Plus abonnement. Als je geen Plus abonnement hebt, kun je de DLC-pack kopen in de store voor 2000 Crowns. De nieuwe features van de Clockwork City DLC-pack zijn (Bron):

  • A new zone to explore
  • An exciting new story quest line
  • A new Trial to challenge your team
  • The Transmutation System, allowing you to change item traits
  • Free Scintillant Dovah-Fly and the platform-specific Brassilisk pets
  • …and more!

Ark: Survival Evolved

De Xbox One X trailer van Ark: Survival Evolved is een live action trailer. De trailer laat heel kort zien wat het idee van de game is. Je spoelt namelijk aan op een onbekend eiland aan het begin van de game en het doel is om te overleven. Op dit eiland lopen meerdere soorten dinosaurussen rond en deze kunnen allemaal getemd worden. We zien in de video een vrouw die een Raptor en een vrouw die een T-rex getemd heeft. Het is in de game mogelijk om samen te werken met andere spelers of om elkaar te vermoorden. Ook dit aspect wordt mooi belicht in de video. De Xbox One X wordt over enkele dagen gereleased en dan is het mogelijk om Ark te spelen met de hogere kwaliteit, die de Xbox One X biedt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek