Trailer tijd: The Flash seizoen 3 ”Run Devil Run”

The Flash Season 3 Barry Allen

The Flash is één van de meest populaire superhero tv-shows op het moment en samen met Arrow runnen de twee de kijkcijfers van het DC universum. The CW zal binnenkort beginnen met de eerste episode van alweer het derde seizoen van deze snelle jongeman. Natuurlijk vraagt dit ook weer om een nieuwe trailer, die je hierboven kunt bekijken.

[SPOILERS]

Dit nieuwe seizoen zal zich vooral focussen op de alternatieve tijdlijn die Barry Allen gecreëerd heeft door het redden van zijn moeder aan het einde van seizoen 2. Nu blijkt het natuurlijk dat er weer andere speedsters in deze tijdlijn rondrennen. Barry wordt weer gedwongen om hele moeilijk keuzes te maken terwijl zijn krachten langzaam verdwijnen, hoe zal dit aflopen?

Grant Gustin zal de rol van Barry blijven spelen, ondanks het feit dat de Flash film een andere versie van deze superheld zal weergeven. Grant is erg geliefd en wint award na award. Het derde seizoen van The Flash zal 4 oktober 2016 de eerste episode naar The CW brengen.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek