Trailer Tijd: Transformers – The Last Knight

Er zijn al redelijk wat trailers verschenen voor de nieuwe Transformers film. The Last Knight zal directed zijn door Micheal Bay dus dat beloofd veel! Deze nieuwe trailer is erg over-de-top en laat nog meer footage zien dan voorgaande trailers. Dit keer zal er ook meer story te zien zijn. Mark Whalberg en Anthony Hopkins zullen zorgen voor een ongelooflijk sterke cast. The Last Knight zal eindelijk een boel vragen beantwoorden: Waar komen de Transformers vandaan? Die mythe zal misschien wel uitgebreid besproken worden.

“The hunted will become heroes. Heroes will become villains. Only one world will survive: theirs, or ours.”

Transformers: The Last Knight zal vanaf 22 juni 2017 op het witte doek verschijnen. In de film zul je eeuwenoude Transformers zien met zwaarden, machinegeweren en hevige artillerie. Ook zal er wederom genoeg humor zijn, zoals je in de trailer wel kan zien!

Kijk jij al uit naar de nieuwe Transformers film? De reeks komt steeds dichter bij een ultieme conclusie en wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek