Trailer Tijd: Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

23 Juni 2017 zal de nieuwe Transformers film op het witte doek gaan verschijnen, deze heeft afgelopen week eindelijk een eerste trailer gekregen. Een aantal maandjes geleden kwam er al een poster uit als teaser voor deze Micheal Bay film. Dit zal het vijfde deel worden van deze populaire reeks aan films. Qua trailers is dit een goede week want aanstaande zondag krijgen we ook nog een trailer voor Fast & Furious 8.

Ook ditmaal zal Mark Wahlberg de hoofdrol op zich nemen. In het vorige deel speelde Mark ook de hoofdrol na dat Shia Labeouf deze in de eerste drie films had. Beide zijn goede acteurs en ook de films vielen erg goed bij het publiek, vandaar dat ze nu dan ook weer een nieuw deel met een hoog budget uit kunnen brengen.

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight zal dus 23 juni 2017 uit gaan komen, ben jij al hyped? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek