Trailer Tijd: Twin Peaks revival

twin peaks

Twin Peaks is een van de grootste culthits uit de jaren ’90. Wie vermoordde de jonge Laura Palmer? Een revival van de serie verschijnt komend jaar, en een nieuwe trailer is hier om dat heuglijke feit te vieren!

In augustus is bevestigd geworden dat het filmen van de revival afgerond was. Er bestond echter nog een aantal vragen over welke acteurs uit de originele serie zouden terugkeren. Vandaag is middels een trailer bekend geworden dat David Lynch zal wederkeren als detective Gordon Cole!  Erg spannend is die niet, want de trailer toont louter Lynch die een donut eet. Bekijk de trailer hier beneden:

Lynch zal ook de regie van de serie op zich nemen.

Cast

Andere acteurs die hun rol opnieuw zullen spelen zijn Kyle MacLachlan (agent Dale Cooper), James Marshall (James Hurley), Sherilyn Fenn (Audrey Horne) en Sheryl Lee (Laura Palmer). Hiernaast is nog een aantal andere acteurs gecast, zoals Naomi Watts (bekend van o.a. King Kong) en Amanda Seyfried (bekend van o.a. Mean Girls).

Het is nog afwachten wat het plot van de serie zal zijn. De serie was een grote culthit in de jaren ’90. Kan deze revival de hype waarmaken? Twin Peaks revival is vanaf 2017 te zien. Het is nog niet bekend welke Nederlandse zender of streamingdienst de serie voor ons beschikbaar zal maken.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek