Train Simulator 2018 heeft het station verlaten

Train Simulator

Dovetail Games heeft gisteren Train Simulator 2018 uitgebracht, het nieuwste deel in hun toonaangevende simulatieserie voor treinen.

Train Simulator 2018 dompelt je volledig onder in een wereld van treinen, je transporteren naar een plaats waar je beslist wat, waar en wanneer je iets moet doen. Ervaar de uitdaging om een ​​breed scala aan verschillende locomotieven onder de knie te krijgen en de routes in alle richtingen te leren. Ontgrendel je creatieve potentieel  door krachtige tools te gebruiken om je eigen routes en scenario’s te creëren, of download die van andere Train Simulator 2018 spelers. Geniet van je verzameling vanuit het perspectief van de bestuurder, passagier of spoorwegfan.

Alles waar je van houd bij treinen, Je kunt het vinden in Train Simulator 2018.

Bijgevoegde routes:

  • North Wales Coastal: Van Crewe helemaal tot Llandudno, de North Wales Coastal cross-border railway brengt een spectaculair uitzicht op zee met zowel lokale als intercity-diensten tijdens het doorkruisen van de Noord-Welshe kustlijn.
  • Peninsula Corridor: Maak een ritje op de dynamische en moderne Peninsula Corridor, een van de belangrijkste forenzenspoorwegen van Amerika die slingert langs het levendige en bruisende schiereiland San Francisco in Californië.
  • Mittenwaldbahn: Ervaar het wonder, de schoonheid en de uitdagende natuur van de schilderachtige Mittenwaldbahn terwijl deze zich een weg baant door het alpenlandschap van West-Oostenrijk.

Hoofd features:

  • Verken: Ontdek een wereld van verbluffende vergezichten en diverse spoorwegen, maar ook uitdagende locomotieven en treinen.
  • Drive: Begin je carrière als een virtuele machinist en rij authentieke replica’s van ‘s werelds meest fantastische spoorweggebonden machines.
  • Creëer: Bouw levende werelden en gameplay scenario’s met eenvoudig te gebruiken, uitgebreide hulpmiddelen en deel ze met je vrienden en andere spelers.
  • Verzamel: Stel een droomcollectie samen van routes, locomotieven, treinen en rollend materieel met een breed scala aan extra inhoud.

Fan van treinen en alles wat erom heen hoort, dan is Train Simulator 2018 de game to have. De game is te krijgen op Steam en in de winkel.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek