Trover Saves the Universe komt van Squanch Games

Trover Saves the Universe

De E3 persconferentie van Sony is net voorbij. Er werden een boel action-packed grafische hoogstandjes aangekondigd. Er was één titel die juist een heel andere sfeer bracht, een game die onze lachspieren aan het werk wilt zetten.

Trover Saves The Universe komt van Sqaunch Games in combinatie met de mensen achter Rick en Morty. Het wordt een platformer met het hoofddoel: mensen aan het lachen maken met grove humor en politiek-incorrecte grappen. De game zal ergens in het eerste kwartaal van 2019 verschijnen, in ieder geval de eerste helft van volgend jaar. Wat de game verder precies is, weet nog niemand. Bekijk hier beneden de E3 trailer.

In de trailer zie je Bathtub Guy in zijn bad achter de Playstation zitten. Vervolgenss zie je een raar paars mannetje met de stem van Morty. Trover zal te spelen zijn voor de Playstation 4 en PSVR. Get your Virtual Reality on, en luister vooral goed naar Splzooshly!

”Wonderful. Your dogs have been dognapped by a beaked lunatic who stuffed them into his eye holes and is using their life essence to destroy the Universe. Does that make sense?”

trover_press_release_clean_1024.png

Wat vind jij van zo’n gimmick als deze? Laat het ons weten in de reactie hier beneden! Bekijk op onze website de volledige coverage voor de E3 van 2018.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek