Turtle Rock met Samsung VR game The Well

vr samsung the well

Turtle Rock Studios kennen we allemaal wel, het zijn de makers van de bekende spellen als Left 4 Dead en Evolve. Dit keer komen zij met interessant informatie over een nieuwe game die zij aan het ontwikkelen zijn.

Een nieuwe game van Turtle Rock Studios is onderweg, dit keer in een totaal andere stijl! De nieuwe game van de studio gaat door het leven met de naam “The Well”.

“The Well” is een turn-based fantasy role-playing game voor de Samsung VR. Het spel wordt beschreven als een klassiek opgebouwde RPG specifiek gemaakt voor Virtual Reality. Een tekenstyle in de vorm van storybook en donkere, droomachtige omgevingen moeten de game tot leven wekken.

The Well is niet Turtle Rock Studios’ eerste VR game. Eerder kwamen zij met games als Face Your Fears en Blade Runner 2049: Replicant Pursuit op de markt. The Well moet meer ambitie bevatten dan de vorige games.

“The Well is not only our most ambitious VR title to date, it is our most unique, We’re excited to create a new, original fantasy world unlike anything we’ve seen before, and it’s specifically crafted for the Gear VR platform. It’s not just a fun game, it’s beautiful. Gear VR is a medium that allows us to push the creative envelope and bring to life games we never thought possible.”

– Steve Goldstein, over The Well.

De nieuwe game vind plaats op een mysterieuze wereld genaamd Tholl waar veel magische wezens leven. De speler heeft de mogelijkheid tot vier verschillende klasses; Warrior, Mage, Rogue en Druid. Iedere klasse heeft natuurlijk zijn eigen kenmerkende spreuken. Door middel van een team op te bouwen kun jij voortgang boeken in het verhaal.

De game zal beschikbaar zijn vanaf 11 oktober en zal een prijs van ongeveer €10,- hebben. De game is ook al te spelen op Oculus’s Connect event.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek