Justice League nieuwe trailer & Walking Dead krijgt crossover

Justice League Fear the Walking Dead

The Walking Dead en Fear the Walking Dead krijgen in 2018 dan eindelijk die langverwachte crossover! Justice League krijgt een nieuwe trailer, met een terugkerende held, ook deze kan je bij ons bekijken!

Justice League is de aankomende film voor het DC universum. De film kreeg gisteren een nieuwe trailer. De ‘Heroes’ trailer laat een aantal bekende scenes uit vorige trailers zien samenhangend met een aantal nieuwe beelden. Zo zie je bijvoorbeeld Superman en hoe de wereld hem nodig heeft. Je ziet meer dialogen en dynamiek tussen de personages en je ziet een boel actie. Bekijk de trailer hier beneden.

Justice League zal ergens in november dit jaar te zien zijn in de bioscopen. Een precieze datum zal hopelijk snel na deze trailer volgen, maar hier is nog niks over vernomen.

The Walking Dead en Fear the Walking Dead zullen eindelijk een crossover krijgen, in 2018 om iets specifieker te zijn! De series spelen zich nu nog af in een andere tijd, in dezelfde zombie-uitbraak. Tijdens een TwD panel in Madison Square Garden op NYCC zei Robert Kirkman dat fans van beide shows verrast en verward zullen zijn door de crossover. Een personage van de ene show, zal een cameo maken in de andere. Hoe dit precies uit zal pakken weet natuurlijk nog niemand, maar we laten ons verrassen.

Fear the Walking Dead Justice League

Betekend dit dat iemand van de Fear serie het zolang overleeft tot hij in de TWD serie terecht zal komen, of juist vice versa? Fans denken dat dit één van de personages uit TWD zal zijn, die al vanaf seizoen 1 weg is gegaan met zijn gezin, nu mag je zelf raden wie dat zal zijn! Maar er zijn ook fans die hopen op Ezekiel, of Glenn/ Heath. Wat denken jullie?

The Walking Dead keert terug op 22 oktober, net nadat Fear the Walking Dead eindigt op 15 oktober. FTWD krijgt een vierde seizoen ergens midden-2018. Kan jij niet wachten? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek