TV-Shows om naar uit te kijken in de Herfst

TV-Shows Herfst BBC Marvel

Er komen deze herfst weer een aantal nieuwe tv-shows bij, maar ook krijgen een boel series weer een nieuw seizoen! In deze lijst zullen zeer zeker niet alle series staan die uit gaan komen, maar wel degene waar wij naar uitkijken! Sommige series zijn helemaal niet ver meer van ons verwijderd!

peaky blinders season 4

Peaky Blinders

Peaky Blinders (Seizoen 4).

Deze serie is oorspronkelijk van BBC Two. Er zijn al drie seizoenen voorbij, met het laatste seizoen dat eindigde met een dikke cliffhanger. Tom Shelby verraad zijn familie? Wat is er gebeurd? We zullen er in begin oktober pas achter komen! Ook is er al bekendgemaakt dat Tom Hardy terug zal komen als onze favoriete Jood, Solomons. Dit personage werd gezien als één van de beste karakters in de serie. Een trailer voor seizoen 4 is er nog niet, maar zal hopelijk snel verschijnen.

American Horror Story: Cult

American Horror Story: Cult (Seizoen 7).

AHS begint alweer aan het zevende seizoen. Dit seizoen speelt zich af na dat Trump president word. Er zullen veel clowns in Cult zitten. Er is verder niet veel bekend over dit seizoen, behalve dat beide Evan Peters en Sarah Paulson weer de hoofdpersonages zullen spelen. Deze twee acteurs zijn beiden fan-favorieten. Bekijk hier de trailer! AHS: Cult zal vanaf 5 september op FX te zien zijn.

South Park Seizoen 21

Seizoen 21 komt er alweer aan…

South Park (Seizoen 21)

Geloof het of niet, Onze favoriete rotkinderen zijn al voor 21 seizoenen op TV. Dit nieuwe seizoen zal niet focussen op Garrison als Trump, maar zal meer de focus leggen op de vier kinderen, terug naar het origine. Ook Cartman zijn vriendin zal een grotere rol spelen dit seizoen. Je kan seizoen 21 bekijken op Comedy Central, vanaf 13 september.

Afbeeldingsresultaat voor Gotham seizoen 4

Gotham (Seizoen 4)

Gotham komt terug, op 21 september om precies te zijn! De serie speelt zich af in dezelfde stad als waar onze favoriete vleermuis rondvliegt en aan lantaarnpalen hangt. Seizoen 4 zal Mr. Freeze, Catwoman en Scarecrow in de serie hebben. Bekijk hier de trailer!

Afbeeldingsresultaat voor Brooklyn nine nine season 5

Brooklyn Nine-Nine (Seizoen 5)

Het einde van seizoen 4 van onze politie-comedy serie liet de fans achter met Jake en Rosa achter de tralies. Dit vijfde seizoen zal hier ook direct beginnen. Ook Boyle zal dit seizoen weer een aantal rare momenten hebben. Brooklyn Nine-Nine is vanaf 26 september te zien op Fox, en zal later verschijnen op Comedy Central en Netflix.

Afbeeldingsresultaat voor marvel's inhumans

Marvel’s Inhumans (Seizoen 1)

Marvel krijgt wederom een nieuwe TV-Serie. Inhumans zal zich focussen op dezelfde set als Agents of Shield. De trailer kreeg veel verschillende meningen. Maar Agents of Shield viel uiteindelijk geweldig goed bij de Marvel fans, laten we hopen dat deze serie net zo goed zal zijn. De première komt  op 29 september op ABC.

Stranger Things (seizoen 2)
Bekijk hierboven als laatste nog even de Comic Con trailer voor Stranger Things seizoen 2! De serie werd al vrij snel heel populair!

Er zijn nog veel meer series die uit zullen komen, zo zal een nieuw seizoen van The Flash in oktober beginnen, Mr. Robot seizoen 3 zal ook rond die tijd verschijnen en er zijn nog veel meer series om naar uit te kijken. Dit zijn in ieder geval de series waar onze redactie naar uitkijkt! Waar wacht jij al een tijdje op?

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek