Twee gratis PlayStation-Plus games van juni gelekt

PlayStation-Plus gratis game: Life is Strange

We weten mogelijk al eerder welke games gratis te krijgen zijn met een PlayStation-Plus abonnement in juni. De Turkse PlayStation Twitter account heeft namelijk een afbeelding geplaatst en meteen weer verwijderd. Het gaat om Life is Strange en Killing Floor 2.

De Turkse Twitter account heeft een afbeelding geplaatst van de games Life is Strange en Killing Floor 2 met een PlayStation-Plus teken erbij. De afbeelding is snel weer van twitter afgehaald maar NeoGAF heeft hem opgeslagen. De combinatie van de twee games en het PlayStation-Plus teken lijkt erop te duiden dat dit de gratis games zijn voor de maand juni.  Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat we bevestiging krijgen, omdat het al bijna juni is. Naast de twee PS4-games zullen er ook zoals altijd een aantal gratis PS3 en PS Vita games zijn. Welke games dit zullen zijn, is nog niks over bekend.

Het is bijna het einde van mei en dat betekent dat de gratis games van mei binnenkort niet meer te verkrijgen zijn. Wees er dus op tijd bij. Voor een lijst van de gratis games van mei kun je hier terecht.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek