Twee Netflix Original Anime series krijgen een game

Netflix Seven Deadly Sins Little Witch Academia

Gisteren werd tijdens Anime Expo iets bijzonders aangekondigd. Twee Netflix Original series krijgen een eigen game: Little Witch Academia en The Seven Deadly Sins!

Beiden series werden uitgebracht door Netflix en vielen supergoed bij het publiek. Beiden games zijn hebben nog een aantal maandjes in development te gaan. Ben jij dus fan van één van die twee series? Dan zou ik zeker even verder lezen! Laten we dan maar eens beginnen bij de eerste game die werd aangekondigd;

Little Witch Academia: Chamber of Time

LWA Zal een beat-’em-up worden met een storyline gebaseerd op die van de Netflix serie zelf. Protagonist Akko zal hierin dus ook de hoofdrol gaan spelen. Samen met andere key-personages zal Akko dus verschijnen in Chambers of Time voor op de PlayStation 4 en PC, vroeg in 2018!

De serie komt van Studio Trigger, bekend van Kill La Kill en Kiznaiver. Trigger is dan weer een “offshoot” van Studio Gainax, bekend van Neon Genesis Evangelion. Grafisch gezien ziet de game er top uit! Het lijkt op een sidescrolling-angle maar door een bepaald 3D effect heeft de game veel diepte. Vijanden kunnen van zowel de zijkant als de ”voorkant” verschijnen. Bekijk hier beneden een paar screenshots van de gameplay en cinematics uit Little Witch Academia: Chamber of Time.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia

Dit zal een Action-Adventure game worden en ook de eerste game gebaseerd op deze Anime titel! De game zal in het eerste kwartaal van 2018 verschijnen voor op de Playstation 4. Je kan Meliodas bespelen samen met de andere Sins. Bekijk wederom screenshots van de game samen met een eerste trailer!

De game ziet er grafisch iets anders uit dan dat fans van de serie gewend zijn. De wereld lijkt (semi)-open en grafisch ziet de game er wat realistischer uit terwijl de personages dan wel weer in die anime-stijl blijven. Dit vind ik persoonlijk wel tof om te zien in een game als deze. Je kan in de trailer alle key-personages al zien, bekijk hier beneden nog wat screenshots.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek