Twee nieuwe DLC’s aangekondigd voor Sea of Thieves

Nadat we een paar kleine updates aan Sea of Thieves hebben gekregen, komen er komende zomer twee nieuwe DLC’s uit. In juli krijgen we de DLC Cursed Sails en in september komt de DLC Forsaken Shores.

Verdere info werd er tijdens de presentatie niet gegeven. Enkel kunnen we de trailer bekijken die over deze DLC’s gaat. Bekijk hieronder de trailer van deze nieuwe DLC’s van Sea of Thieves.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek