Twee nieuwe Pokémon voor Sun en Moon gelekt

Pokemon Sun Moon

Vanmiddag verscheen een nieuwe Japanse Pokémon Sun & Moon trailer op het internet. De trailer toont een gezellige setting met Japanse gezinnen en twee nieuwe Pokémon!

De lijst met nieuwe Pokémon blijft maar groeien. Daarnaast word je misschien ook een beetje gek van het Pokémon Go nieuws, een game die de laatste tijd vaker in het nieuws is geweest dan de huidskleur van Piet eind november.

Bekijk de nieuwe trailer hier beneden!

De nieuwe Pokémon in de trailer zijn “Kiteruguma” en “Mimikkyu”. De Westerse vertaling is nog niet bekend.

De twee Pokémon werden eerder deze ochtend al getoond in een Japans magazine, genaamd CoroCoro. Mocht je de nieuwe Pokémon gemist hebben in de trailer, bekijk ze dan hieronder in de scans.

sun moon

Kiteruguma

Kiteruguma is een normal/fighting type en lijkt op een beer. Hij heeft de abilities “Fluffy” en “Klutz” en heeft de mogelijkheid om alles te breken. Kiteruguma is erg sterk en de Pokémon schijnt erg gevreesd te zijn in het Alola gebied. Borden die de inwoners waarschuwen voor de Pokémon wijzen hierop. Ook wordt er in het magazine vermeld dat Kiteruguma zó sterk is, dat “wanneer hij zijn trainer knuffelt, deze in twee breekt.”

Mimikkyu

Mimikkyu is een ghost/fairy type Pokémon. De naam van het beest beschrijft zijn uiterlijk: hij bootst het uiterlijk van andere Pokémon na (mimic op z’n Engels). Zijn ability is “Disguise”. Mimikkyu heeft een hekel aan zonlicht en geeft de voorkeur aan het donker. Het kan dus zo zijn dat je deze Pokémon alleen in de avond kunt vangen. Hij draagt echter een kleed om zich heen om zichzelf tegen het zonlicht te beschermen. Wanneer iemand het kleef probeert de verwijderen, zal deze persoon een ”ziekte” krijgen.

Later deze week zal Nintendo meer bekend maken over eventuele nieuwe Pokémon of zullen ze meer info vrijgeven over deze twee.

Pokémon Sun & Moon verschijnen 23 november op de 3DS.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek