Tweede Beta nieuwe PUBG map en gratis games voor het weekend

PUBG Savage Steam Free

Een boel goed nieuws voor de Steam liefhebbers. PUBG’s nieuwe map, Savage, krijgt een tweede beta test. Iedereen kan zich aanmelden hiervoor, lees bij ons hoe! Ook zijn er dit weekend drie Steam titels gratis te spelen. Twijfel jij dus of je welke game je wilt kopen? Dan kan je nu intensief gaan testen.

Eerder deze maand kon een geselecteerde groep YouTubers en pers de nieuwe PUBG map spelen in de eerste beta test. De map mistte nog een hoop textures en sommige gebouwen waren nog niet af. Al met al was iedereen positief verrast met de kleinere map. Savage geeft spelers een andere vorm van gameplay, een veel snellere en meer hectische. Wil jij een kans op de tweede test? Dat kan! Meld je aan in deze link en wie weet mag jij hem als eerste van jouw vrienden spelen. Soms zijn ze ”out of codes”, maar na een aantal uurtjes wachten komen er weer nieuwe. Je kan je aanmelden tot de 17e van april. De test zelf is van 16 april tot en met 18 april.

Steam PUBG Savage Wildlands

In ander nieuws: Er zijn drie games op Steam die mensen dit weekend gratis kunnen testen. Eén van die games is Ubisoft’s Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Deze game is van 12-15 april te spelen, ook op console. Dit is om de Year 2 launch voor de game te vieren. Ook Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition is voor niks te spelen dit weekend. Als laatst kan je Ballistic Overkill testen, dit is een class-based online shooter.

Welke game ga jij testen? Ga jij je aanmelden voor de nieuwe PUBG beta? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek