Tweede beta weekend World of Tanks PS4 8 januari

World of Tanks

World of Tanks, het bekende spel waarin jij als bestuurder van een tank het slagveld inrijd om andere tanks helemaal aan gort te schieten is onderweg naar de Playstation 4. Na het eerste beta weekend zal vanaf 8 januari het tweede beta weekend plaatsvinden. Je kan de beta nu alvast downloaden op je PS4.

Iedereen heeft wel gehoord van World of Tanks of Wargaming. Wargaming is namelijk het grote brein achter World of Tanks, World of Warships en World of Warplanes. Voor iedere Playstation bezitter die dit wel ziet zitten is er goed nieuws. Het tweede beta weekend van World of Tanks zal vrijdag van start gaan, om meteen de actie in te duiken, kan je nu alvast de beta pre-loaden.

Daarnaast is er natuurlijk nog meer goed nieuws. Alle deelnemers van de beta krijgen een gratis “M22 Locust Premium US light” tank in de bekende grijze Playstation kleuren met een speciaal embleempje. Ook de “T1E6-PS” zal geheel voor niks beschikbaar zijn met een speciale camouflage.

Er zullen verschillende “Founder’s pack” bundels te koop zijn in de Playstation Store die gevuld zijn premium voertuigen, premium content, kortingen en tanks en overige premium content.

Als je dacht dat dit al het goede nieuws was omtrent World of Tanks voor de PS4 heb je het mis. Je hebt namelijk geen Playstation Plus nodig om te genieten van deze game. Wil je graag online gamen op je Playstation, maar heb je even geen PS Plus meer? Dan kun je nog altijd van deze multiplayer game genieten!

World of Tanks PS4

Het tweede beta weekend voor World of Tanks zal vanaf 8 januari tot 10 januari open zijn op de Playstation 4. Om direct in de actie te duiken kun je de beta nu al preloaden op jouw console. Wargaming spelers die een beetje uitkijken naar de Playstation release? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek