Tweede Dragon Ball FighterZ open beta is op komst

Dragon Ball FighterZ

De eerste open beta van Dragon Ball FighterZ werd geteisterd door server issues. Hierdoor is er nu een tweede open beta in aantocht naar PlayStation 4 en Xbox One.

Bandai Namco heeft vandaag aangekondigd dat een tweede open beta voor Dragon Ball FighterZ in aantocht is. Deze tweede testronde begint vandaag om 9pm PT tot en met 18 januari 9pm PT. Dit houdt in dat deze tweede ronde slechts vierentwintig uur beschikbaar is.

De eerste open beta

Afgelopen weekend konden spelers de eerste open beta van Dragon Ball FighterZ uittesten op de PlayStation 4 en Xbox One. Echter werd deze eerste ronde geteisterd door netwerk problemen die niet direct konden worden opgelost. Hierom kondigde Bandai Namco aan dat er een tweede open beta zou komen op een later tijdstip. Nu is bekend geworden dat dit vandaag zal zijn.

Naar verwachting kun je in de tweede beta van dezelfde characters gebruik maken als in de eerste beta. Dit zijn onder anderen Goku, Vegeta,  Gohan, Krillin, Frieza, Cell, Kid Buu, Piccolo, Android 18, Nappa en Beerus.

Dragon Ball FighterZ release

De game zal op 26 januari uitgebracht worden op de PC, PS4 en Xbox One. Zoals hierboven vermeld staat is de open beta echter alleen beschikbaar op de consoles. In tegenstelling tot de nieuwere Marvel vs. Capcom games maakt Dragon Ball FighterZ gebruik van 3v3 speelstijl. Verder heeft de game een story mode en een nieuwe character: Android 21.

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek