Tweede Wereldoorlog FPS Battalion 1944 gaat in Early Access

Battalion 1944 WW2 FPS

Early Access kan games maken of breken. Veel games hebben er lang ingehangen en sommigen zitten nog in de pre-launch fase. ARK en PUBG zijn twee voorbeelden van games die nu wel een volledige launch hebben en dus ook beiden succesvol zijn. Kan WW2 FPS Battalion 1944 dit ook?

Dat zal wel moeten, want de game komt snel in Early Access. De game is volledig gemaakt door crowdfunding en het budget wat daar uit kwam. Battalion word uitgebracht onder Square Enix en zal dus op 1 februari  in de pre-launch staat op Steam komen. Een gesloten beta zal nog op 20 en 21 januari voor de gekozenen te spelen zijn. Je kan je hier inschrijven voor een kans om mee te mogen doen. Bekijk hier beneden de actievolle trailer voor Battalion 1944.

De game zal in de Early Access staat vijftien Euro kosten, wat eigenlijk maar een prikkie is tegenover andere games. PUBG vroeg bijvoorbeeld het dubbele. Vorige beta tests blokkeerde spelers om gameplay te delen maar tijdens de aankomende beta mogen spelers streamen en filmen zoals hun dat zelf willen. De game begon in 2016 via Kickstarter en haalde meer dan een half miljoen Dollar op. In de trailer zie je dat de game focus legt op de core WW2 shooters zoals wij die van vroeger nog kennen.

Ga jij de game spelen? Of in ieder geval de beta proberen als je mee mag doen? Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden en misschien knalt iemand van onze redactie je nog in je strot, in-game dan natuurlijk!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek