Twijfel je aan Hitman Episode 3? Spiek eerst even

Hitman Episode 3

Hitman Episode 3 is vanaf nu beschikbaar op PC, Playstation 4 en Xbox One, maar biedt de nieuwste episode wel genoeg nieuws ten opzichte van de eerste twee episodes? Is de nieuwe omgeving wel aantrekkelijk genoeg? Daar kan je nu achter komen, zonder de episode te kopen!

Het begint steeds populairder te worden, en we kunnen er gewoon niet omheen draaien. Eigenlijk kunnen we er juist wel heel goed omheen draaien, 360 graden videos. Ze worden steeds vaker gebruikt om films, producten en zelfs games te promoten. Zo nu dus ook bij Hitman. Neem maar een kijkje naar de nieuwe Hitman episode, hier beneden:

Wat we aan deze trailer in ieder geval kunnen afleiden is dat we opnieuw naar een plaats afreizen met genoeg ogen om je heen om je te betrappen. Het wordt dus weer allerlei trucjes toe passen om zo onopvallend mogelijk dichtbij je target te komen, en deze vervolgens proberen om te leggen zonder al te veel alarmen te laten rinkelen hier en daar.

Of de derde episode van deze game met agent 47 het vorige deel gaat overtreffen valt nog maar te zien. Wij zullen zo snel mogelijk aan de gang gaan in Marrakesh om jullie te voorzien van een review. Nog heel eventjes geduld.

Hitman Episode 3: Marrakesh, is vanaf nu te spelen als jij de Hitman Full expierence hebt gekocht. Heb je deze niet? Dan kun je deze los kopen voor 10 euro. Je hebt wel voorgaande delen nodig om deze te spelen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek